Slager Thomas in Hemiksem sluit de deuren voorgoed

Slager Thomas De Ceuster aan de Gemeenteplaats in Hemiksem sluit na anderhelf jaar voorgoed de deuren. “Ik had een droom, maar die is nu helaas voorbij. De economische realiteit dwingt me de winkel te sluiten”, zegt de slager met pijn in het hart. Food & Meat wenst deze goede vakman een succesvolle carrièreswitch toe!

Thomas De Ceuster, die al ervaring had opgedaan bij slagerij Michielsen in Antwerpen, ging midden 2020 de uitdaging aan om in Hemiksem opnieuw een dorpsslagerij te creëren. Om de hevige concurrentie met de supermarkten aan te gaan , ging hij voor het betere vlees en unieke stukken.

In een kleine gemeenschap is het niet makkelijk om te concurreren met de supermarktgiganten. “Het is heel moeilijk om als jong bedrijf tegen die macht van de supermarkten in te gaan. Bovendien stond dit pand een jaar leeg. In die tijd gingen de mensen elders hun vlees en vleeswaren halen. Ik heb gedaan wat ik kon en ik ben blij en heel dankbaar voor alle positieve feedback die ik ontving. Maar de economsiche waarheid forceert mij om te sluiten.”

Voor de vaste klanten wordt het nog een zoektocht, want er zal geen slagerij meer zijn in Hemiksem.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*