Traiteurslagerij ‘Koen en Veerle’ uit Roeselare breidt uit

Op tien weken tijd heeft slagerij ‘Koen & Veerle’ aan de Meensesteenweg in Roeselare een metamorfose ondergaan. Nadat de bakkerij van Wivine naar Oekene verhuisde, namen zij het leegekomen pand over en breidden hun winkel en atelier uit.

Koen Foulon (44) en Veerle Debussche (42) richtten in 2000 hun traiteurslagerij op aan de Meensesteenweg in Roeselare. De laatste jaren had Veerle’s zus Wivine een bakkerij in het hoekhuis naast de slagerij. “Toen ze haar bakkerij een paar maanden geleden naar Oekene verhuisde, besloten we de lege ruimte te gebruiken om onze zaak uit te breiden. Niet alleen de winkel, maar ook de werkplaats pakten we aan.”

De renovatie werd in tien weken voltooid. “Onze werkplaats is nu drie keer zo groot als voorheen. In de winkel bieden wij nu ook groenten, fruit en klassieke bakkerijproducten aan, alsook charcuterie, panklare en traiteurbereidingen. Klanten kunnen bij ons ook een complete maaltijd krijgen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*