Maandag 27 september 2021: Wie wint het Gouden Mes?

Meat Expo, Broodway & Taste of Tavola is het eerste grote ontmoetingsmoment uit de sector: een blij weerzien na een lange periode. ๐Ÿ‘๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ž๐ง๐ญ๐ก๐จ๐ฎ๐ฌ๐ข๐š๐ฌ๐ญ๐ž ๐ž๐ฑ๐ฉ๐จ๐ฌ๐š๐ง๐ญ๐ž๐ง zijn in de hallen aanwezig. Heel wat vertrouwde leveranciers zijn ook deze editie van de partij. Voor de jongeren uit de leertijd en het duaal leren wordt het best spannend want er wordt vandaag gestreden om het Gouden Mes!

Gratis toegang voor professionals na registratie op www.meatexpo.be met code 372.

Innovation Awards

De exposanten stellen producten, materialen en uitrusting aan u voor. En uiteraard zijn er ook tal van bedrijven voor het eerst op de vakbeurs aanwezig. Zo mogen jullie rekenen op heel wat nieuwe ontdekkingen. Ontdek hier alle exposanten

https://www.meatexpo.be/exposanten/

Morgen, dinsdag 28 september 2021, worden drie Innovation Awards uitgereikt.

โ–ธโ–ธโ–ธDe Innovation Award Food & Innovation Award Non-Food: gekozen door een professionele jury

โ–ธโ–ธโ–ธPublieksprijs: tot en met morgenavond kan iedereen zijn beste innovatie aanduiden en zo bijdragen tot de keuze van het publiek voor de beste Innovation Award.

Gouden Mes

Tijdens de wedstrijd HET GOUDEN MES, op maandag 27/9 in hall 4 krijgen de leerlingen uit de leertijd en het duaal leren hun kans. Geselecteerde leerlingen uit de leertijd / duaal leren moeten met diverse opdrachten en onder stevige tijdsdruk hun vakmanschap bewijzen: uitbenen van een ribstuk, afvliezen van een gepeld schouderblad, verwerken van gehakt + spek tot 3 vlugklare / panklare producten.ย ย 

Gouden Mes op maandag 27/09 in hall 4

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*