Nederlands online slagerij Beaf & Steak breidt uit naar Vlaanderen

Beef & Steak werd opgericht in 2008 en is de laatste jaren zo gegroeid dat een verhuizing naar een nieuw pand onvermijdelijk was. Vandaag komt al ongeveer 15% van de omzet uit Vlaanderen.

Beef & Steak levert vlees aan particulieren. De coronacrisis gaf het groeiende bedrijf een extra stimulans. In het najaar verhuist de onlineslagerij naar een nieuw pand dat vijf keer groter zal zijn dan het oude. Medeoprichter en nu enig aandeelhouder Matthijs Van der Pijl is blij dat Beef & Steak kan blijven bestaan in Ter Aar bij Alphen aan den Rijn: “We hebben hier veel klanten en we willen onze medewerkers graag houden”, vertelde hij aan de Nederlandese zender RTL Nieuws.

Pas op Vlaamse markt en al 15% van omzet geboekt in Vlaanderen

Vorig jaar verkocht de onlineslager, die ook een eigen stenen winkel heeft in Ter Aar en een winkel in een tuincentrum in Amsterdam, meer dan 250.000 kg vlees. Sinds enkele maanden levert Beef & Steak ook vlees aan Vlaanderen, dat al goed is voor 15 % van de totale verkoop. Van der Pijl ziet nog volop ruimte voor groei en hoopt dit aandeel op te voeren tot 30%.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*