Nieuwe naam ‘Versatelier Peeters-Govers’ wijst naar nieuw en breder assortiment

De slagerij Peeters-Govers die vorig jaar pas werd opgericht, heeft haar assortiment aanzienlijk uitgebreid met allerhande verse producten. Daartoe veranderde haar naam in Versatelier Peeters-Govers.

De ambachtelijke slagerij Peeters-Govers opende in september vorig jaar haar deuren op het Brepolsplein in Turnhout (Turnova-site). De slagerij van de bekende familie van de gelijknamige supermarktketen (Versgroep Peeters Govers, ook bekend als franchisenemer van Albert Heijn en KFC) werd voorgesteld als het “vlaggenschip” van verschillende soortgelijke slagerijen. Maar blijkbaar zat de formule nog niet echt goed. Die wordt nu bijgeschaafd.

Breder assortiment

Klassiekers uit het Peeters-Govers

Intussen heeft de slagerij haar assortiment uitgebreid en de winkel reeds verbouwd. Daartoe werkten de verantwoordelijken samen met het cateringbedrijf EEThentiek uit Arendonk. Deze onderneming van Thérèse Dirckx en Ben Sanders won in 2019 de Horeca Award als klantvriendelijkste cateraar. “Naast een assortiment traditionele vleeswaren bieden we onze klanten nu ook authentieke meeneemgerechten, verse salades, wraps, sharing trays en groenten en fruit aan”, leggen Jan en Wim Peeters, de zaakvoerders van de slagerijketen, uit. “Op vraag van onze klanten maken ook enkele klassiekers uit het Peeters-Govers-gamma een comeback.”

Versatelier

Aangezien het assortiment niet langer het totale assortiment omvat, heeft de slagerij haar naam veranderd in Versatelier Peeters-Govers. De eigenaars van de zaak willen een breder publiek aanspreken, zowel zij die veel willen koken als zij die graag onderweg eten!

De winkel heropende op 22 juli 2021

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*