Zilveren Medaille voor ‘Mooiste Vleestoog’ gaat naar Keurslagerij Lieve & Patrick in Opglabbeek

Keurslagerij Lieve en Patrick uit Opglabbeek ontvingen de zilveren medaille in de wedstrijd “De Mooiste Vleesttog’ 2021 in de categorie Slagers, Speciaalzaken en Marktkramers”, een initiatief van de VLAM. “We zijn erg blij met deze erkenning en beloning voor onze dagelijkse inspanningen om Belgisch vlees te promoten,” vertelden Lieve en Patrick. Blockeel uit Oudenaarde kaapte de gouden medaille weg.

“Een jury van deskundigen en enkele mystery shoppers die onverwacht onze slagerij bezochten, vonden dat ons oog voor vlees een zilveren medaille verdiende.” Lieve en Patrick roemen vooral de toewijding van hun 32 medewerkers. “We zijn trots op onze producten, maar ook op ons team. Het zijn allemaal gepassioneerde en gemotiveerde werknemers die elke dag hard werken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*