Bon’Ap is vernieuwd in Geraardsbergen

Na een verbouwing van 5 maanden opende de vernieuwde Bon’Ap winkel in Geraardsbergen op maandag 10 mei opnieuw haar deuren. De winkel is nu groter en bezit een open en luchtige uitstraling. Daarnaast heeft het voedingsassortiment een flinke boost gekregen met nieuwe quiches en seizoensbuffetten. De scherpe prijzen voor vers en diepgevroren vlees werden behouden.

Bon’Ap Geraardsbergen bestaat al 11 jaar. De winkel is ondertussen vernieuwd en heropend op de oude vertrouwde locatie. Matthias Boone, algemeen directeur van Bon’Ap. “We verwelkomen de klanten in een nieuw interieur, maar de beproefde waarden blijven uiteraard behouden. Zo kunt u blijven genieten van ons heerlijke gehakt van een identieke kwaliteit als vroeger.”

Lunchhoek na corona

Daarnaast heeft de winkel ook enkele veranderingen doorgevoerd voor het personeel. Zij werken voortaan in een groter eiland en hebben meer bewegingsvrijheid, wat hun werk makkelijker zal maken. En ook de klanten kunnen straks in een grotere eethoek een heerlijke lunch of een snelle hap eten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*