Slagerij Floraume opent derde winkel in Olsene

Jenzy Heyse (37) heeft een voormalige slagerij in Olsene omgetoverd tot zijn derde slagerij, na Merendree en Deinze. Jenzy Heyse woont in het naburige Machelen. “Ik had mijn oog al lang op deze plek laten vallen, eigenlijk al sinds mijn opleiding,” zegt Jenzy. Hij zal deze slagerij samen met zijn partner Marijke Pynaert (39) runnen.

De nieuwe slagerij is gevestigd aan de Grote Steenweg 65 in Olsene. Jenzy: “Er was geen slagerij meer in Olsene en ik ben blij dat ik deze leemte kan opvullen. Na het vak geleerd te hebben in de Delhaize-winkels in Lovendegem en Deinze, is het altijd mijn droom geweest om deze slagerij over te nemen. Ik woon hier in de buurt en de winkel is ideaal gelegen langs de Grote Steenweg.”

Logo

Jenzy Heyse opende eerder -in 2011 – zijn eerste slagerij Floraume (genoemd naar zijn twee kinderen Florence en Guillaume) in Merendreedorp in Merendree en sinds eind 2019 baat hij ook een slagerij in Deinze uit, de vroegere Slagerij Geert en Dorine. Met Floraume in Olsene, opent hij zijn derde filiaal. Nieuw is dat hij in deze slagerij zal worden bijgestaan door zijn partner Marijke.

Een breed assortiment


Jenzy Heyse: “In onze nieuwe winkel vindt u ook groenten, fruit, brood, pasta, sauzen en ingrediënten voor tapasgerechten. Wij hebben ook een kleine selectie wijnen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een goede maaltijd. Naast ons gebruikelijke assortiment vindt u ook unieke stukken zoals Piemontese runderen uit Italië, Abderdeen Angus uit Schotland of Simmental uit Zwitserland”.

Meer informatie op www.floraume.be en op de Facebookpagina van Slagerij Floraume.

 • Slagerij Floraume Merendree
  Merendreedorp 19 | 9850 Merendree
  09/328.54.21
 • Slagerij Floraume Olsene Grote Steenweg 65 | 9870 Olsene 09/386.34.39
 • Slagerij Floraume Deinze
  Schave 3 | 9800 Deinze
  09/386.34.39

Beelden Facebook: Slagerij Floraume

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*