EK-voetbal 2021: supporter mee met lekker Vlees van bij ons!

Ons nationaal elftal speelt op 12 juni 2021 voor de titel van Europees Kampioen. Dit jaar geen grote schermen op de markten of pleinen, of iedereen in één zaal om samen naar de wedstrijden te kijken, maar wél de wedstrijd volgen binnen onze kleine bubbel. Vul uw wedstrijdmoment aan met heerlijke hapjes voor, tijdens of na het voetbal. Kies voor ‘Vlees van bij ons’. Want vlees van bij ons wordt met zorg gekweekt, streng gecontroleerd en door iedereen gesmaakt.

VLAM lanceert deze campagne zodat zelfstandige slagers hun klanten tijdens het EK-voetbal kunnen inspireren met lekkere en snelle hapjes gemaakt van kip, rund- en varkensvlees van bij ons. Om de actie te ondersteunen, kan je gebruik maken van heel wat promomateriaal om tijdens het EK-voetbal het rund-, varkensvlees en kip van bij ons extra in de kijker te zetten in uw zaak. U kunt ook profiteren van de media-aandacht die VLAM in deze campagne investeert.

De promotiepakketten, bestaande uit een affiche, receptfolders en inpakpapier, zijn beschikbaar in het Nederlands en het Frans (enkel voor slagers en retail) en kunnen gratis besteld worden op B2B@vlam.be zolang de voorraad strekt.

Steun de VLAM EK-campagne in uw winkel, inspireer uw klanten op lekkere en snelle snacks gemaakt van lokaal rund-, varkens- en kippenvlees en profiteer van de gratis media-aandacht.


De EK-campagne van VLAM zal worden gepromoot via de website ‘Lekker van bij ons‘, acties bij de slager en in retail. Die zullen beginnen op 12/06 met de start van de Belgische competitiewedstrijden.

Slagers die de campagne voor het Europees kampioenschap willen steunen, kunnen materiaal downloaden via www.versondernemer.be/promotiemateriaal/rundvlees.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*