Slagerij Lieven- Ellen uit Dendermonde in het nieuw!

De slagerij Lieven’s – Ellen in Dendermonde is volledig vernieuwd. Op 14 april gingen de deuren van het vernieuwde pand open. Lieven en Ellen waren bijzonder gelukkig om hun klanten na 20 jaar in een volledig nieuw pand te kunnen ontvangen.

Het verhaal van deze slagerij begon meer dan twintig jaar geleden bij de familie van Lieven Hyde. “Ik kom uit een familie van landbouwers en slagers”, legt Lieven uit. “In 2001 vond ik in Dendermonde een kleine slagerij die te koop stond. Ik heb het overgenomen. Het was toen een heel klein pandje, maar ik heb het uitgebreid door het huis ernaast te kopen. Dat zorgde ook voor extra parking achter de winkel.”

Na 20 jaar was de zaak toe aan een opknapbeurt. “We dachten dat dit het perfecte moment was om het te doen. Zo kunnen we weer 20 jaar vooruit”, zegt Lieven. “Het werd een complete verbouwing. De kern van onze slagerij, de koeling, werd ook grondig aangepakt”. De koeling, gebeurt met het milieuvriendelijke CO2-gas. Food & Meat bracht daar al grote resportages over. Lieven is een van de eerste slagers die dit toepast.

Het koppel legde zijn eigen accenten. Zo is vers vlees erg belangrijk. Het rundvlees wordt leven aangekocht, waardoor de kwaliteit hoog gegarandeerd van topniveau is. Je vindt er ook veel zelfgemaakte charcuterie en bereide maaltijden. In de nieuwe winkel is een toonbank voorzien met meeneemproducten, waar deze traiteurartikelen in worden geplaatst.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*