Slagerij Leielander in Menen bijna twee maanden dicht door corona

Marnick Rousseau (54) en Martine Baute (56) van slagerij Leielander in de Bruggestraat in Menen moesten hun slagerij wekenlang sluiten vanwege een coronabesmetting. Ze raakten in februari ziek. Ook hun zoon kreeg corona. Beiden werden zwaar ziek en de slagerij moest dicht. Toen Martine in coma raakte, vreesden ze voor haar leven. Sedert 15 april is de slagerij weer open.

Marnick vertelt: “Mijn vrouw zag er helemaal niet ziek uit tot ze ‘s nachts in coma raakte. Ik belde spoed en Martine kwam in het ziekenhuis terecht. Daar werd ze in coma gebracht. Na negen dagen wilden de dokter haar uit de coma halen, maar dat lukte aanvankelijk niet. Ondertussen is ze weer thuis, maar nog niet in staat om te helpen. De slagerij is wél weer open. Commercieel was de afgelopen periode voor ons een ramp. Alle voedsel moest weggegooid worden. Maar het ergste was toch de gezondheidstoestand van Martine. Zij kroop echt door het oog van de naald. “Ik kan niet wachten om weer klanten te bedienen,” zegt ze. Tot ze voldoende hersteld is, zal Marnick het zonder haar moeten stellen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*