Nieuwe Bon’Ap geopend in Eeklo

Op 21 april opende een nieuw filiaal van Bon’Ap zijn deuren. Het vroegere gebouw van Carrefour aan de Stationsstraat werd totaal gerenoveerd. Het is een winkel van de Aalterse slagersgroep Meat&More, waartoe ook Buurtslagers behoort.Het nieuwe filiaal is de 33ste winkel van Bon’Ap.

Met de slogan “Bon’Ap, jouw maaltijdwinkel om de hoek” maakt de Meat&More groep haar komst in de buurt duidelijk. Hier vind je je vertrouwde Buurtslagers-producten. “Naast een ruim assortiment vers vlees en diepvriesproducten, vind je in deze zaak ook heel wat kant-en-klare warme en koude gerechten. Zowel voor thuis als voor onderweg. Altijd vakkundig bereid, met een scherpe prijs/kwaliteitverhouding.”
Na de coronapandemie kunt u in de gezellige eetzaal ook terecht voor een stevige lunch of een snelle snack tussendoor. Parkeren kan aan de voorzijde.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*