Slagerij Didier opent tweede winkel in Roeselare

Didier Vandekerkhove (53) van slagerij Didier in Roeselare opent in juni een tweede winkel. Eind 2019 vervoegde zijn dochter Cloé en haar man Maarten reeds de zaak. Nu nam slagerij Didier de Slagerij Versaevel aan de Westlaan over, waardoor de slagerij een tweede filiaal bekomt.

Didier Vandekerkhove (53) en zijn vrouw Mildred openden 25 jaar geleden Didier’s Slagerij aan de Mandellaan in Roeselare. De slagerij is uitgegroeid tot een sterke beenhouwerij in Roeselare. “We wilden het 25-jarig bestaan dit jaar uitgebreid vieren. Door de coronacrisis bleek dat niet mogelijk, maar toch wordt 2021 een uitdagend jaar”, zegt Vandekerkhove. “De uitdaging ligt bij onze tweede zaak, de vroegere slagerij Versaevel. Didier nam die over van Kurt Versaevel en zijn vrouw Ann Bruynooghe.

De vroegere slagerij Versaevel

” Ann is mijn nicht”, vertelt Didier. “Samen met Kurt heb ik de liefde voor het vak ontdekt toen we beiden in een slagerij in Brussel werkten. Maar na 30 jaar beslisten zij om ermee te stoppen. Wij zetten het verhaal nu verder. ” In de voormalige slagerij Versaevel in de Westlaan wordt vandaag hard gewerkt aan de verbouwing. “We hopen op 1 juni de deuren te openen. De focus zal liggen op vers vlees”, zegt Vandekerkhove.

Slagerij Didier aan de Mandellaan in Roeselare

De slagerij Didier wordt binnenkort ook vernieuwd

“Sinds vorig jaar wordt de winkel in de Mandellaan mede gerund door onze dochter Chloë en haar man Maarten. Zij richten zich vooral op traiteur, maar ook op vers vlees. Het idee is om het beste van beide slagers samen te brengen in de nieuwe zaak. We zullen dus op een zeer complementaire manier werken. De twee bedrijven liggen niet zo ver uit elkaar, maar ver genoeg om goed samen te werken.”

“Ook de slagerij van Didier in de Mandellaan wordt binnenkort verbouwd. De oppervlakte moet in de toekomst dubbel zo groot worden. “

www.slagerijdidier.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*