La Vie Est Belle lanceert curry en shoarma reepjes

De twee nieuwe producten van La Vie Est Belle zijn bijzonder smaakvol. Met “Curry Strips” en “Shoarma Strips” verkent het West-Vlaamse merk nieuwe mogelijkheden voor kruidensmaken in zijn reeds uitgebreide gamma.

Sinds 1992 creëert La Vie Est Belle vleesvervangers op basis van verse, lokale peulvruchten, granen, zaden, noten en groenten. Het bedrijf doet dit in de eerste plaats voor bevoorrechte vegetariërs die meer evenwicht in hun dieet zoeken. Of je nu nieuwsgierig bent naar de groeiende opties in de vegetarische voedingscategorie, of je bent een flexitariër, omnivoor, of overtuigd veganist, La Vie Est Belle maakt het voor iedereen gemakkelijk om lekkere, betaalbare, hoogwaardige vleesvervangers te kiezen. “Als iemand dieetbewust is en af wil zien van af en toe een stukje vlees of vis, bieden wij een alternatief”, luidt de tekst. Vlees en vis volledig uit je dieet bannen is niet het doel van La Vie Est Belle. De oprichters willen gewoon dat u met hun maaltijdverbeteraars een smakelijke maaltijd kunt bereiden en niet verbaasd hoeft te zijn als er vlees of vis op uw bord ontbreekt.

Matthias Blanckaert

Matthias Blanckaert , CEO van La Vie Est Belle, omschrijft zichzelf als een “bevoorrechte vegetariër”. “Stefaan Deraeve en Katrien Steeman, de oprichters van La Vie Est Belle, hebben de fakkel en de waarden van hun bedrijf doorgegeven. Met de nieuwe generatie ben ik zeer ambitieus om dit mooie verhaal voort te zetten. We willen precies laten zien dat je met plantaardige ingrediënten heel veel kanten op kunt en dat er heerlijke maaltijden zijn voor dagen zonder vlees of vis.”

“Niets is zo veelzijdig en lekker als groenten, granen, peulvruchten, noten, zaden en granen”, vervolgt Matthias. “Toch worden ze door de massa al te vaak afgedaan als bijgerecht en staan ze zelden in de schijnwerpers bij een maaltijd. Daarom geloven wij in het belang van de bewustmaking van de rijke smaken en talrijke voedingsstoffen van deze voedingsmiddelen”.

Nieuw in het assortiment: curryreepjes en shoarma, kookelementen

2021 belooft een heerlijk en schoon jaar te worden voor La Vie Est Belle, met de introductie van twee nieuwe creaties in de winkelschappen, namelijk ‘Curry Strips’ en ‘Sharma Strips’.Om deze twee nieuwe lekkernijen te ontwikkelen, gebruikte La Vie Est Belle 100% plantaardige en glutenvrije ingrediënten. Zonder aan smaak in te boeten, is het merk erin geslaagd twee volledig veganistische producten te creëren die aan uw eiwitbehoeften voldoen en de befaamde kwaliteit van La Vie Est Belle evenaren. De smaak en bite van deze supplementen zijn opmerkelijk en niet te vergelijken met soortgelijke bestaande producten op basis van tofu, tempeh of seitan.

Eenvoudig

Lieven Deraeve, R&D bij La Vie Est Belle, zegt: “De vraag naar plantaardige producten groeit snel en we zien dat consumenten steeds meer op zoek zijn naar een manier om gemakkelijk een beter evenwicht in hun voeding te vinden. La Vie Est Belle gelooft dat de plantaardige keuken voor elk wat wils heeft en met de lancering van curry- en shoarmarepen helpt ze mensen op een eenvoudige manier deze keuken te ontdekken. Dit is een gemakkelijke manier om echte kookklassiekers veganistischer te maken, zonder aan smaak in te boeten, met behulp van onze smaakversterkers. Weet je niet waar je moet beginnen en heb je wat inspiratie nodig? Probeer een paar van onze eenvoudige recepten en ontdek zelf waarom steeds meer mensen de stap wagen en verrast zijn door de vele mogelijkheden.”

De nieuwe currystrips zijn gemakkelijk te herkennen aan hun smaak en dus aan hun gebruik. Presenteer ze op verschillende manieren: Meng ze door salades, gebruik ze in tal van warme of koude Aziatische gerechten, tussen een broodje als gezonde lunch, als onderdeel van een veganistische roerbakschotel of in een heerlijke bowl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*