Schrijf u in voor de wedstrijd de Mooiste Vleestoog en/of Mooiste Kaastoog!

Dit jaar organiseert VLAM opnieuw de Beste Versspecialist wedstrijd, waarin buurtsupers, slagers/speciaalzaken en marktkramers kunnen strijden om de titel van Mooiste Vleestoog, Mooiste Kaastoog en Groentevakman. Slagers zijn een belangrijke doelgroep voor de Mooiste Vleestoog -wedstrijd en worden hartelijk opgeroepen om zich kandidaat te stellen. Dit jaar is er een aparte prijs voor de slagers/spciaalzaken.

Alle winnaars van de wedstrijd in 2019 (dus ook kaas & groentetoog),

Biedt u als slager of buursuper een grote keuze aan lokaal geproduceerd vlees? Houdt u van een creatief ontwerp voor uw vleestoonbank? Hecht u waarde aan kwaliteit en winkelervaring?
Meldt u aan voor woensdag 7 april 2021 voor deze wedstrijd “Mooiste Vleestoog en wie weet win jij de titel van Mooiste Vleestoog van 2021

Winnaar van de mooiste vleestoog
De winnaars van 2019: Alvo in Kortessem. In 2020 vond de wedstrijd niet plaats.

Winnaars

In totaal zullen twee winnaars worden gekozen voor elke categorie. Voor de vleestoog is dat één uit elke categorie van de wedstrijd: een plaatselijke supermarkt en een slagerij/speciaalzaak.

Prijs

Als u meedoet aan de wedstrijd, ontvangt u een aangepast mystery shopper-rapport voor uw winkel. Als winnaar ontvangt u ook de hoofdprijs: een waardebon ter waarde van 1.000 euro inclusief BTW voor de aankoop van Belgisch rund- en varkensvlees; Deluxe steak messen; Media-aandacht (online via VLAM-kanalen, regionale pers, enz.) Promotiemateriaal om uw welverdiende titel in de kijker te zetten.

De prijsuitreiking vindt plaats in juni 2021 in de winkel van de winnaar, met aandacht van de plaatselijke pers.

Meer informatie en inspiratie

Voor meer informatie over de wedstrijd, klik hier en bekijk ook het wedstrijdreglement. Op zoek naar wat inspiratie? Kijk eens naar onze tips voor een succesvol vleestoog.

De Mooiste Vleestoog is een initiatief van VLAM, met de steun van De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België en Buurtsuper.be.

Inschrijven kan sedert woensdag 24/02.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*