Slagerij Meat ‘n Eat uit Ninove breidt assortiment met succes uit

‘Gerry’ Luparello en Alycia Ducloy hebben sedert de overname van de slagerij in de Brusselstraat in Ninove in 2019 hun assortiment met succes uitgebreid. Zij combineren Belgische charcuterie met Italiaanse specialiteiten i

“In oktober hebben we de slagerij van Bruno overgenomen, die hier al vele jaren zat,” legt Gerry uit. “Hij was bekend om zijn gehakt en vleessalade, onder andere. We hebben al hun recepten overgenomen en werken nog steeds met dezelfde mensen, maar we hebben er ook Italiaanse producten, traiteur en afhaalmaaltijden, vleesbereidingen, kazen en wijnen aan toegevoegd. Onze productassortiment blijft elke week groeien. Onze Italiaanse vleespasteien zijn een grote favoriet, net als onze porchetta, worst, mortadella en Franciacorta. Ik leg de klanten ook altijd uit hoe ze de producten die ze kopen moeten klaarmaken.”

Culinaire achtergrond

Gerry is eigenlijk een ervaren kok. “Ik kom uit een familie van restauranthouders. Mijn broer runt het Italiaanse restaurant Volpe in Zottegem, het vroegere ‘t Vosken, waar ik ook heb gewerkt. Daarom heb ik besloten om ook Italiaanse specialiteiten en een traiteurdienst aan te bieden.”

1 Comment

  1. Meat n eat is een fijne slagerij. De klanten worden begroet, de bediening verloopt vlot, en de artikelen zijn vers en lekker.
    Er is variatie in het aanbod, en dat is telkens een aangename verrassing. Komen proeven dus!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*