Meat-Tech en Tuttofood vinden plaats in oktober 2021

“Meat-Tech en Tuttofood vinden plaats in oktober 2021. “De aanhoudende pandemie en de onzekerheid over de distributie van vaccins” – aldus Rossano Bozzi, CEO van Ipack Ima srl – “hebben ons ertoe gebracht deze beslissing te nemen om de veiligheid van de mensen te beschermen. Die wens is in overeenstemming is met de behoeften van de exposanten en partners van onze vakbeurs MEAT-TECH”.

Eens te meer werd de synergie met TUTTOFOOD bevestigd voor een uniek project, dat de samenwerking in de toeleveringsketen op industrieel niveau bevordert, connecties creëert, nieuwe doelstellingen aangrijpt en een all-round overzicht van de markt biedt.

De nieuwe datum van MEAT-TECH zal ook interessante mogelijkheden en uitgangspunten bieden dankzij de context waarin het zal worden gehouden: de omgeving van HOST MILANO, toonaangevende internationale beurs gewijd aan de wereld van food service en hospitality, zal een extra aantrekkingskracht bieden.

Milaan zal terugkeren om het toneel te zijn van een vernieuwde manier om netwerken te creëren met een niet te missen afspraak van 22 tot 26 oktober 2021 die de echte herstart zal markeren voor alle betrokken sectoren. Om al het nieuws over de beurs te volgen, bezoek de website: www.meat-tech.it

MEAT-TECH is de beurs voor innovatieve technologieën en materialen voor verwerking, transformatie en verpakking van vlees, derivaten en kant-en-klare maaltijden. Een beursaanbod dat wordt aangevuld met specerijen, aroma’s en ingrediënten voor de voedingsindustrie. De cijfers van de editie 2018: 180+ exposanten, 14.363 bezoekers en een bezoekerstevredenheid gelijk aan 7,3 punten op een maximum van 9.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*