Iedereen kijkt uit naar Meat-Expo en Broodway

Kortijk Xpo stelt terecht dat we met zijn allen reikhalzend uitkijken naar Broodway en Meat Expo . Hoe tevreden zullen we zijn als we elkaar live kunnen ontmoeten en persoonlijke contacten kunnen leggen, zowel in de persoonlijke als in de professionele sfeer?

Meer dan 180 exposanten bevestigden al hun deelname aan Broodway en Meat Expo. Zo staat nu al vast dat er opnieuw een schitterend aanbod zal worden gepresenteerd in Kortrijk tussen 26 september t.e.m. 29 september 2021.

Nieuw: Hybride vakbeurs: live + online

Broodway en Meat Expo 2021 zullen ook hybride vakbeurzen worden en dus zowel fysiek als online georganiseerd plaatsvinden. De demo’s, wedstrijden… kunnen online gevolgd worden. Een extra troef is dat ook na de fysieke beurs dit online platform nog tot 1 maand achteraf kan geraadpleegd worden. Uitgebreide info hieromtrent volgt later.

MEAT EXPO 2021

PRAKTISCHE INFO

zondag 26 september tot woensdag 29 september 2021
Kortrijk Xpo – hallen 2-3-4

Gelijktijdig met Broodway, vakbeurs voor de ambachtelijke bakkerijsector

Ruime parking : €5 / ticket

Toegang enkel voor professionelen ; gratis met online registratie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*