Recepten van Weight Watchers uitgebreid met enkele Pascale Naessens-creaties

Vanaf vrijdag 22 januari 2021 kunnen leden van WW (Weight Watchers heruitgevonden) in de applicatie terecht voor een selectie koolhydraatarme recepten van Pascale Naessens. “Met mijnWW+- bieden we een aantrekkelijk, holistisch programma waarbij leden eigen accenten kunnen leggen, en dat op vlak van beweging, mindset én voeding. Binnen onze WW community merkten we grote interesse om te genieten van de smaakvolle keuken van Pascale Naessens. We zijn ook erg trots om vandaag onze applicatie te verrijken met 21 koolhydraatarme recepten”, aldus Olivier De Greve, CEO van WW Benelux. 

Gezonde levensstijl ontwikkelen naar eigen smaak

WW breidt vrijdagmiddag het receptenaanbod in de applicatie uit met een selectie koolhydraatarme recepten uit verschillende kookboeken van Pascale Naessens. In totaal gaat het om 21 recepten voor zowel ontbijt, lunch, diner als dessert. De geselecteerde recepten zijn genereus aan WW Zeropoint voedingsmiddelen zoals groenten en eiwitrijke producten. Enkele voorbeelden zijn ‘Pikante currysoep met kip en groenten’ en ‘Fruitsalade met kokosmelk en zaden’ uit Puur genieten, ‘Warme feta met gebakken groenten en pecannoten’ uit Ketokuur en ‘Chocoladetaartje’ uit Nog Eenvoudiger 2

Met mijnWW+- bieden we een aantrekkelijk, holistisch programma waarbij leden eigen accenten kunnen leggen, en dat op vlak van beweging, mindset én voeding. Zowel WW als Pascale Naessens geloven erin dat een gezonde voedingsstijl smaakvol kan en moet zijn. We zijn ook erg trots om vandaag onze applicatie te verrijken met een selectie koolhydraatarme recepten. Binnen onze WW community merkten we grote interesse om te genieten van de smaakvolle keuken van Pascale Naessens.”, verduidelijkt Olivier De Greve, CEO van WW Benelux. 

Uitbreiding van samenwerking met Belgische experts

WW trekt volop de kaart van lokale, Belgische ambassadrices die hun expertise delen op vlak van beweging, voeding en mindset. In de myWW+ app kunnen leden terecht voor allerlei verhalen en tips & tricks waaronder workoutvideo’s van WW Beweegcoach & voormalig professioneel tennisspeelster Sabine Appelmans en audiosessies met wetenschappelijk onderbouwde mindsettechnieken door voormalig Olympisch tennisster en WW Mindset Coach Dominique Monami

Op vlak van voeding inspireert WW haar leden met meer dan 4.000 uiteenlopende recepten: van de klassieke Belgische keuken tot vegetarische of veganistische recepten maar ook enkele culinaire hoogstandjes van WW Topchef Anne-Sophie Breysem. “We weten dat onze applicatie belangrijke ondersteuning biedt bij het veranderen van de levensstijl van onze leden“, stelt Olivier De Greve. “Om hen optimaal te ondersteunen, blijven we onze applicatie dan ook continue verrijken met nieuwe features en nuttige content die steeds gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*