Marc Van Baelen van de firma Claes is gestorven

Food & Meat ontving dit treurig bericht van Ronny Claes van de firma Claes: “Met groot verdriet en diepe verslagenheid melden wij het overlijden van onze collega/medezaakvoerder Marc Van Baelen”. 

“Na een slepende ziekte heeft hij ons op 06/01/2021 verlaten.Wij denken met zeer grote dank en waardering terug aan zijn onbegrensde en tomeloze persoonlijke inzet en betrokkenheid. Gedurende 25 jaar heeft hij een bijzonder actieve en positieve rol gespeeld in de succesvolle ontwikkeling van onze onderneming.  “Claes” was zijn leven, daar offerde Marc echt alles voor op. Marc was een deel van onze familie. Wij hebben samen harde, maar nog meer prachtige tijden beleefd waarvan vele mooie momenten altijd in onze herinneringen zullen blijven. Wij verliezen in Marc een enthousiaste collega en vriend die zijn werk met veel plezier en toewijding uitvoerde, en dit tot de laatste dag …”

“De leegte die hij bij ons nalaat is onbeschrijfelijk. Zijn gedrevenheid en ervaring zullen door ons allemaal ontzettend gemist worden.

De basis van zijn levenswerk zullen we verderzetten met de toewijding die Marc kenmerkte.”

“Onze gedachten en medeleven gaan in de eerste plaats uit naar zijn echtgenote, kinderen, kleinkinderen en naaste familieleden en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte in deze moeilijke periode”, aldus Ronny Claes

Food & Meat wil hierbij ook haar innige deelneming betuigen bij dit groot verlies aan de familie en de firma Claes. Het is een enorm verlies voor iedereen, ook voor de hele vleessector!

1 Comment

  1. Prachtmens is heengegaan.
    Jarenlang was Marc een vertrouwd gezicht in onze sector met een nooit aflatende gedrevenheid. Vakkennis enthousiasme mensenkennis .. Marc kon met eenieder overweg ..
    groot of klein qua klant Marc maakte geen onderscheid.
    Mijn innige deelneming aan de familie. Veel Sterkte.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*