Atelier Souffriau opent deze week zijn 27ste winkel.

Met 27 winkels, allen geïntegreerd in het Delhaize-concept, kan Atelier Souffriau beschouwd worden als een serieuze speler op de Belgische markt.

Atelier Souffriau baadt de slagerij- en/of charcuterieafdelingen van Proxy Delhaizes, AD Delhaizes en Supermarkt Delhaizes uit. Dit bedrijf wil het pure vakmanschap en de smaak van het verleden doen herleven in de slagerij en de traiteurafdeling van Souffriau. Wat hen onderscheidt is de uitmuntende kwaliteit en service. Ze willen de klant oprecht helpen om een totaalervaring te beleven waarin kennisgeving en smaak centraal staan.

Van 9 naar 27 winkels

“Deze week is de opening voorzien van onze 27e winkel in Croix de Guerre. We zijn ontzettend trots op waar we vandaag staan. Anderhalf jaar geleden hadden we 9 winkels, nu hebben we er 27, en verschillende nieuwe winkels zijn al in voorbereiding voor het begin van volgend jaar”, zegt de trotse oprichter Patrick Souffriau.
“Met de feestdagen in het ontzettend druk bij Atelier Souffriau, maar we hebben een fantastisch team en zien het goed zitten. Ook dit jaar zullen we weer met veel liefde zo’n 6.000 gezellige gerechten voor onze klanten bereiden”.

Wilt u weten waar Atelier Souffriau nog meer vestigingen heeft?
Zie www.atelier-souffriau.be.

1 Comment

  1. Beste, wij vinden het heel spijtig dat de winkel in Delhaize Wilrijk er niet meer is en in de omgeving hier is niet veel beenhouwerij te vinden. Wat is de juiste reden dat deze verdwenen is want wij waren heel tevreden.
    Mvg

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*