Anuga Food Tec naar voorjaar 2022 verschoven

Het is duidelijk dat er op dit moment weinig mogelijk is gezien het grote en groeiende aantal Covid 19-infecties wereldwijd. De vooruitzichten zijn nog steeds niet goed genoeg, dus het ene (internationale) evenement na het andere wordt uitgesteld. De volgende op deze lijst is Anuga FoodTec.

Omdat de gevolgen van de pandemie, zoals reisbeperkingen en gedeeltelijke sluitingen, de afgelopen weken zijn toegenomen en er op korte termijn geen verbetering in zicht is, is de organisatie gedwongen om Anuga FoodTec uit te stellen. Aangezien het beursprogramma in het beurscentrum van Keulen vanaf de tweede helft van 2021 weer zeer druk zal zijn, is besloten dat Anuga FoodTec op 26 tot 29 april 2022 zal plaatsvinden.

Als u al een ticket voor Anuga FoodTec heeft gekocht, krijgt u het volledige bedrag terug. De kaartverkoop voor Anuga FoodTec 2022 begint naar verwachting in april 2021.

Digitale beurs?

De digitale uitbreiding van Anuga FoodTec @homewas eerder al aangekondigd voor 2021. Bezoekers zouden zo via de digitale weg in contact kunnen komen met exposanten uit de hele wereld, ook als ze niet persoonlijk naar Keulen zijn gekomen. Aangezien de fysieke beurs nu toch niet plaatsvindt in maart 2021, ontbreekt nu ook de basis voor een hybride evenement. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid nog wel om een alternatief, puur digitaal evenement te organiseren. Dit wordt zorgvuldig onderzocht. Maar er is nog niks beslist omdat een online evenement niet de gewenste voordelen voor de bezoekers zou kunnen opleveren. In plaats daarvan gebruikt de organisatie de resterende tijd tot Anuga FoodTec 2022 om een hybride beurs voor te bereiden.

Meer informatie: http://www.anugafoodtec.com/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*