Pop-up traiteurwinkel Elojette,midden tweede lockdown geopend in Zottegem

Xavier Wynendaele van Art-Catering in Zottegem en chef-kok Julie Baekelandt hebben onlangs een nieuwe pop-up shop met de naam EloJette geopend.

Net zoals restaurants en cafés worden ook traiteurs zwaar getroffen door corona. Maar Xavier Wynendaele van Art-Catering in Zottegem laat het hoofd niet hangen. Tijdens de eerste lockdown kwam hij in beeld met leuke blogs, terwijl hij aan het fornuis stond samen met zijn dochters Elodie en Juliette. Onrechtstreeks liggen die aan de basis van zijn nieuwe initiatief, nl. de EloJette pop-up shop. Tijdens de eerste lockdown richtte Xavier zich op take away maaltijden – zowel voor ophaling als levering aan huis. “Het plan kiemde evenwel tussen Julie en ik om onze gerechten voortaan in een echte winkel te verkopen”, vertelt hij.

Tweede lockdown

Toen de tweede lockdown werd afgekondigd, was het moment aangebroken om onze plannen te realiseren. “Toen we elkaar toevallig ontmoetten, herinnerde Julie me aan onze gekke plannen voor een winkel”, legt Xavier uit. “Tien dagen later openden we de pop-up winkel met de naam EloJette. Julie en ik staan allebei in de winkel.

Assortiment

“We verkopen gewone, dagelijkse kost, maar ook gastronomische gerechten,” zegt Xavier. “We hebben ook een grote keuze aan vers vlees, kip, oesters… en ook truffels en kaviaar. Daarnaast verkopen we bier, water en frisdrank en proberen we iets bijzonders te bieden dan wat je in de warenhuizen vindt. Om waarde toe te voegen, net als onze gerechten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*