Kaasaffineur van Tricht verkocht

De winkel van Kaasaffineurs van Tricht in de Fruithoflaan in Berchem is verkocht. Maar met Arlette van Tricht blijft een Van Tricht aan het roer. Met Jo Dhaene, het nieuwe gezicht van het bedrijf zal samen met Arlette het bedrijf runnen.

De eerste klant sedert de eigenaarswissel bij Van Tricht werd in de bloemen gezet!

Die rol werd jarenlang vervuld door Jeannine, de vrouw van Michel Van Tricht. Haar zoon Frederik leidt nu de groothandel in kaas bij brouwerij De Koninck. Na een lange zoektocht werd een koper voor het bedrijf gevonden. Jo Dhaene, een man met twintig jaar ervaring in de hotellerie, neemt de rol van stille vennoot op zich bij Arlette, de zus van Michel Van Tricht. Jo weet niet veel over kaas, hoewel hij een liefhebber is. “Vanaf volgende week doe ik een spoedcursus met Frederik en Michel. Frederik blijft zorgen voor de bevoorrading van het bedrijf.


http://www.kaasaffineurs-vantricht.be/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*