TAVOLA finaal naar 20-21-22 maart 2022, in 2021 komen twee nieuwe concepten

Kortijk Xpo heeft de situatie rond de gezondheidscrisis de afgelopen weken heel nauwgezet in de gaten gehouden en uiteindelijk beslist om Tavola – gepland voor maart 2021 – definitief te verplaatsen naar maart 2022. “Dit in het belang van de exposanten, partners en bezoekers”, stelt Patricica Huygelier van Kortrijk Xpo. In 2021 bieden we twee nieuwe concepten aan om die ruimte op te vullen.

Patricia Huygelier van Kortrijk Xpo: “Helaas zijn de laatste maatregelen van de Belgische overheid in die mate streng, dat de timings die op vandaag in het vooruitzicht worden gesteld ter ‘her-opening’ van de beurzen onder het handelsprotocol, ervoor zorgen dat het als niet realistisch ingeschat wordt om tegen midden maart een volwaardige editie van Tavola te kunnen organiseren. Hoezeer we het bijgevolg ook zelf betreuren, maar om u nu al zekerheid en duidelijkheid te kunnen geven, hebben wij moeten beslissen om Tavola uit te stellen naar 20-21-22 maart 2022.”

Maar Kortrijk Xpo blijft echter niet stilzitten en heeft op wens van tal van exposanten voor volgende jaar, 2021 twee zaken gecreëerd zodat de producten en nieuwigheden van de exposanten toch kunnen worden voorgesteld aan de klanten:

1. TAVOLA ONLINE

Met deze online productdirectory voor premium food & drinks willen wij aankopers uit retail en foodservice inspireren, en hen informeren over de fijne voeding en delicatessen op de markt. Dit niet alleen om de periode tot maart 2022 te overbruggen, maar ook op permanente basis om de fine food community online met topproducten te inspireren, en om de klantencontacten te boosten. Bovendien worden in TAVOLA ONLINE in het komende jaar enkele matchmakings georganiseerd.

2. A TASTE OF TAVOLA

Op 26-27-28-29 september 2021 vinden Broodway & Meat Expo plaats in Kortrijk Xpo. We breiden deze vakbeurzen voor de ambachtelijke bakkerij- en slagerijsector uit met één hall premium food & drinks, onder de noemer A TASTE OF TAVOLA. Deze nieuwe, kleinschalige, exclusieve vakbeurs brengt dus in 2021 een selectie van delicatessen, als een voorproefje van Tavola, en focust zich in hoofdzaak op de Belgische aankopers uit de retail, groothandel, speciaalzaken en foodservice die traditioneel Tavola bezoeken. Door de combi met Broodway & Meat Expo, bent u er ineens ook verzekerd van een sterke opkomst uit de ambachtelijke bakkerijsector en de ambachtelijke slagerijen/traiteurzaken. Zo hoeft u niet te wachten tot in 2022 om klanten en contacten te ontmoeten, en om uw nieuwe producten succesvol in de markt te zetten. Anders dan bij uw vertrouwde Tavola, wordt de hall ingericht met uniforme standen van 16m² en 32m² in een sfeervolle setting.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*