Noyen lanceert rillettes

Noyen lanceert een nieuw product dat speciaal is voorbereid op het einde van het jaar… met een rijk verleden: rillettes. Dit heerlijke broodbeleg op basis van varkensvlees van de Zwalmbeekse boerderij is op zich al een ode aan traditie en kwaliteit. Mieke, Noyen’s vriendelijke boerenpartner in Zwalm, houdt haar varkens al jaren onder de best mogelijke omstandigheden. Meer dan ooit is de lokale herkomst van een product een extra troef voor het grote publiek.

Zoetheid en volheid

Dit nieuwe product is een ideaal tussendoortje voor de meest veeleisende magen. De rillettes zijn gemaakt van zuiver vlees dat langzaam wordt gekookt. Ze worden gekenmerkt door hun zachte en romige textuur. De nieuwste innovatie van Noyen staat ook symbool voor ambachtelijke producten die gemaakt zijn van pure ingrediënten.
Rillettes geven een verfrissende smaak aan uw aperitief, zijn perfect op tapasschaaltjes of bij allerlei soorten brood.


Terug naar de realiteit

“In deze onzekere tijden wordt het steeds belangrijker dat de consument met vertrouwen nieuwe producten kan proeven”, zegt Johan Noyen, directeur van het gelijknamige bedrijf. Johan is de trotse achterkleinzoon van Julien Noyen, die in de jaren twintig van de vorige eeuw veruit de beroemdste slager van Gent was met de Slager van het Noorden in de Noordstraat. Johan weet dat traditionele recepten en producten met een geschiedenis steeds populairder worden bij de lokale consument. “Een eerlijke en heerlijke smaak is wat mensen zoeken”, zegt Johan Noyen. “Naast betrouwbare merken, authentieke recepten, gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. En dit is waarachtiger dan ooit in feestelijke tijden”, zegt Johan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*