Iedereen heft op 1 december het glas op de Food Heroes van de voedingsindustrie

ss van pxhere foto bij Cheers - EMG= Evolution Media Group

De Fevia Jaarvergadering, het netwerkevent van de Belgische voedingsindustrie, gaat dit jaar door op dinsdag 1 december om 16u30. Dit jaar maken we er een volledig coronaproof online apero-event van. 

Tijdens het Cheers! event blikken we niet alleen terug op een bijzonder moeilijk jaar 2020, maar we richten ook onze blik naar de toekomst, met duidelijke boodschappen voor onze regeringen. We heffen dus ook het glas op onze ambities om samen werk te maken van economisch herstel met ons #ReverseTheCurve plan. Drie bedrijfsleiders uit de Belgische voedingsindustrie zullen tijdens het Cheers! event illustreren hoe zij in hun bedrijf die ambities invullen en hoe beleidsmakers onze sector kunnen steunen. We zijn dan ook verheugd dat premier Alexander De Croo alvast zijn virtuele aanwezigheid op ons online apero event heeft toegezegd!

We zenden uit vanop een unieke locatie en jij kunt gezellig thuis deelnemen, met een apero in de hand.

Binnen exact 1 week zeggen we en masse “Cheers!” voor alle helden die er in dit gekke jaar voor zorgden dat we tenminste nog konden genieten van lekker eten en drinken. Deel op 1 december jouw selfie waarop je het glas heft op hun gezondheid met de hashtag #Cheers2FoodHeroes en kom vanaf 16u30 mee klinken op www.feviacheers.be#FoodHeroes

Volg het online event op 1 december om 16u30 op www.feviacheers.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*