Virtuele filmpjes brengen informatie FAVV over naar beenhouwers


De coronapandemie doet dit jaar compleet anders verlopen dan normaal. Gezellig samenkomen en geïnformeerd worden zit er niet in. Het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) en De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België hebben daardoor hun vormingslessen totaal anders in elkaar gestoken. In 2020 gebeurde dit virueel. Het gevolg is dat je die filmpjes kunt bekijke wanneer dit je past. Leer bij over de algemene en bijzondere verordeningen van het FAVV.

VOLLEDIGE FILM

 FAVV – Belgische Beenhouwersbond – Infoavond – najaar 2020 (deel: 1, 2, 3, 4)

  • FAVV – Inleiding Infoavond – najaar 2020
  • FAVV – Deel 1 – Verantwoordelijkheden FIC

FAVV – Deel 2 – Top 3 non-conformiteitenFAVV –

Deel 3 – Nieuwe strategie opleidingsteamFAVV

– Deel 4 – Verschil toelating (DIS) vs erkenning (TRA)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*