Vlam ondersteunt feestprogramma op Njam met lekkere producten van bij ons

topchef Bart Desmidt ss van EMG= Evolution Media Group

Als je feest zegt, denk je onmiddellijk aan lekker eten. In deze coronatijden misschien wel meer dan ooit. De Vlamingen koken nog meer thuis dan anders. Daarom heeft VLAM samengewerkt met njam! en de bekende chef Bart Desmidt. Vanaf 30 november tovert hij heerlijke, praktische feestelijke gerechten op tafel, allemaal gemaakt met producten van bij ons. Op deze manier wil Vlam de Vlamingen inspireren met onze eigen producten. Opgelet… je loopt het gevaar om je helemaal te verliezen in al dat lekkere eten !

Zet de hapjes op tafel en de feeststemming slaat onmiddellijk in! Bart laat zien dat je geweldige apéro’s kunt maken met een assortiment aan kaas en charcuterie van bij ons. Voor de menu: een malse varkenskroon, een witloofgerecht, diverse verrassende aardappelbereidingen en griet, een typische vis voor tijdens de winter. En voor het dessert biedt Bart momenten van verwennerij met melk en eieren in de hoofdrol. Voor de gourmets volgt dan een dessert van meringue met advocaat en rijstpap.

Van jouw televisie en tablet tot in je keuken

Er zijn vier verschillende afleveringen van “Feest van eigen bodem”, goed voor twee voorgerechten, vier hoofdgerechten en twee desserts. VLAM voorziet voor en na elke aflevering een billboard om het partnership van Lekker van bij ons te benadrukken. Er komt ook een robuust online pakket om producten van bij ons te laten schitteren. In sommige blogs delen we veel productkennis en extra inspiratie. Via de nieuwsbrieven van njam! en Lekkervanbijons.be én de sociale media van beide partners zullen de recepten en het programma ook de hele feestperiode lang in de kijker lopen. Let dus ook op de Facebook- en Instagram-pagina’s van VLAM.

Nieuwsgierig naar feestmenu’s? Vergeet dan niet om vanaf 30 november af te stemmen op NJAM of bezoek www.njam.tv/programmas/feest-van-eigen-bodem.

En als u wat meer inspiratie wilt, kunt u altijd nog even rondkijken op het kookplatform, want bij Lekker van bij ons is het altijd feest!

www.lekkervanbijons.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*