INTRAFOOD uitgesteld naar oktober 2021

Toen de organisatie eind juni 2020 besliste om INTRAFOOD uit te stellen naar februari 2021, had niemand kunnen vermoeden dat het coronavirus ons ook nu nog de organisatie parten zou spelen. Veel exposanten gaven de laatste weken echter aan dat het laten doorgaan van INTRAFOOD in februari 2021 in de huidige omstandigheden niet aangewezen is. Vandaar dat INTRAFOOD uitgesteld wordt tot okotber 2021.

Gezien het specifieke karakter van INTRAFOOD, de duidelijke vraag van de exposanten, de lange voorbereidingstijd voor een dergelijk event en de vele onzekere factoren op vandaag, heeft de organisatie beslist om INTRAFOOD in het belang van alle stakeholders opnieuw te verplaatsen.  INTRAFOOD zal doorgaan op 27 en 28 oktober 2021. “Terug in het vertrouwde najaar dus”, aldus de organisatie. 
 


Praktisch

De beurslay-out en de volledige opzet van de beurs blijven behouden, alle engagementen worden intáct nageleefd; enkel de datum wijzigt naar woensdag 27 en donderdag 28 oktober 2021 (telkens van 09.30 tot 17.30 uur).
De organisatie kijkt er alvast hard naar uit om de voedingsbranche in oktober 2021 opnieuw in Kortrijk Xpo samen te brengen op INTRAFOOD, en met een heuse topeditie uw business en de sector een boost te geven. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*