Bossuyt Shop Interiors neemt winkelinrichter Lemmens over

Bossuyt foto ontvangen EMG = Evolution Media Group

Bossuyt Shop Interiors in Kuurne neemt de firma Lemmens, gevestigd aan de Provinciesteenweg in Boechout en gespecialiseerd in winkelinrichting en -koeling over. Alle Lemmens-medewerkers behouden hun job. Voor beide bedrijven leidt dit tot een verbetering van de operationele werking, verbreding van de koeltechnische kennis en versterking van de marktpositie!

Met deze overname wil Bossuyt Shop Interiors zijn leidende positie in de markt versterken. Het team bestaat nu uit meer dan honderd medewerkers. Een groot piluspunt van deze operatie is dat het technische personeel, zoals installateurs en technici bij interventies nu kortere afstanden moeten afleggen om hun klanten te bereiken.

Koeltechniek

“Net als Bossuyt Shop Interiors, zijn we een derde generatie familiebedrijf”, vertelde Jan Lemmens aan GVA. “Naast onze jarenlange ervaring in winkelinrichting zal onze toegevoegde waarde ook komen van ons zusterbedrijf Lemcool. Er is een sterke vraag naar duurzame koelsystemen. Expertise en ervaring van Lemcool zal Bossuyt Shop Interiors versterken. We zetten ons in voor een langdurige samenwerking”, zegt Jan Lemmens, directeur van Lemcool.

Alle werknemers in nieuw bedrijf opgenomen

Alle Lemmens-medewerkers behouden hun job. De huidige directeur Pieter Nuyts zal bij Lemmens verder de operationele leiding behouden: “We willen de continuïteit waarborgen. Deze schaalvergroting stelt ons in staat om nog efficiënter te werken en onze slagkracht te vergroten. Om relevant en uitdagend te blijven in onze branche willen we nog meer projecten uitvoeren”, voegt Jan Bossuyt toe.

Lemmens heet voortaan Bossuyt-Lemmens Food Shops. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*