Week van de steak-friet: 8 tot en met 15 oktober 2020

Een perfect gebakken stukje rundvlees van bij ons, knapperige gouden frietjes en een heerlijk, frisse salade. Belgischer kan het bijna niet. Van 8 tot en met 15 oktober 2020 zet VLAM voor de vierde keer op rij deze Belgische klassieker in de kijker tijdens de Week van de steak-friet.

Tijdens deze week inspireert VLAM de consument om met familie en vrienden te genieten van deze nationale trots en moedigt hem aan om hierbij voor lokaal geproduceerd vlees te kiezen. Want we mogen terecht trots zijn op ons sappig, mals en kwaliteitsvol rundvlees, geproduceerd door lokale vakmannen.

Promotie

De Week van de steak-friet krijgt heel wat zichtbaarheid op de winkelvloer en bij slagers. Profiteer met jouw zaak mee van deze gratis aandacht! Organiseer tijdens deze week een smakelijke actie in jouw winkel en laat het weten aan je klanten op social media en met de affiche die je in het volgende magazine van de Landsbond terugvindt.

Rundvlees van bij ons

Bij het serveren van een heerlijke steak-friet kan een sappig stukje rundvlees niet ontbreken. Kies hierbij voor vlees van bij ons, dan trek je bovendien de lokale kaart: je klant is steeds vaker op zoek naar producten van Belgische oorsprong, omwille van de smaak, kwaliteit en veiligheid, de beperkte voedselkilometers én het ondersteunen van de lokale economie. Je klant zal dit dus zeker weten te appreciëren.

Wist je trouwens dat het aanbod van rundvlees van bij ons enorm gevarieerd is? Er bestaat een uitgebreide keuze aan rassen met elk hun eigen smaak. Onze nationale trots, het Belgisch witblauw: supermals, smaakvol vlees met weinig vet. Of denk aan het roodbont ras uit het Kempische landschap, wiens vlees een diepe indruk maakt op het bord: mals, dieprood en met een volle smaak. Smaak en kwaliteit hebben alvast alle rassen met elkaar gemeen. Want bijna nergens wordt rundvlees zo streng gecontroleerd en gesoigneerd als bij ons. Zowel op de wei als op het verkooppunt.

Ontdek alle rassen in dit magazine of op www.versondernemer.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*