De politie vernietigt 40 kilo vlees en sluit de slagerij na een inspectie

Tijdens een inspectiemissie in Sint-Gillis op 31 juli heeft de plaatselijke politie in Brussel-Zuid 40 kilo vlees vernietigd dat niet onder hygiënische omstandigheden was opgeslagen. De slagerij waar het vlees in beslag werd genomen moest ook sluiten.

De gemeente Sint-Gillis en de politiezone Brussel-Zuid voeren regelmatig controles uit op de hygiëne in de handelszaken. Medio juli was er al 50 kilo vlees vernietigd en was er een transportbedrijf rond het Zuidstation gesloten. Eind vorige week hebben de politie en het gemeentebestuur een soortgelijke inspectie uitgevoerd bij de Hallepoort. De inspecteurs vonden flagrante schendingen van de hygiëne en de opslag van voedsel in een slagerij.

Ongeveer 40 kilo vleesproducten werden in beslag genomen en vernietigd, en de zaak werd gesloten. Een ander geval, een pizzeria, kreeg een ernstige waarschuwing omdat ook daar de hygiëne onvoldoende was.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*