Celest’s hoevelees geopend in Hombeek

Afgelopen zondag 5 juli 2020 ging in Hombeek een nieuwe hoevewinkel ‘Celest’s Hoevevlees’ open. Een jonge koppel, Bram Van Sever (35) en Kelly Vergauwen (29) zetten hun schouders onder dit project. “Celest verwijst naar mijn grootvader”, vertelt KellyVergauwen.

Bram legt tuinen aan, Kelly heeft een opleiding als schoonheidsspecialiste achter de rug. Deze hoevewinkel is terug te voeren tot een kinderdroom van Kelly. “Onze naam is afkomstig van mijn opa Celestin Vergauwen, hij had samen met mijn oma, Monique Vandevoorde, jarenlang een succesvolle beenhouwerij op de hoek van de Gijsbeekstraat en Kruynighemstraat in Hombeek, nabij de boerderij waar hij toen woonde en wij dus nu”. Als kind ging Kelly elke woensdagmiddag naar de slagerij om te helpen. “Ik mocht niet veel meer doen dan afwassen. Maar ik hield van het werk in de slagerij. Het was een triest moment voor mij toen mijn grootvader ziek werd en de slagerij sloot. We zijn al die tijd dieren blijven houden, maar nu is er dus de hoevewinkel. We kozen voor de naam Celest’s Hoevevlees, alseerbetoon aan grootvader.”

Belgisch Wit-Blauw rundvlees

Kelly en Bram werken bewust met het Belgische blauw-wit.. “Wij slachten steeds vrouwelijke dieren die de beste zorgen hebben gehad hier op ons familiebedrijf. Kelly staat in voor de winkel en het werk in de slagerij. “Ook voeren wij zelf het hele proces van riek tot vork uit. Het vlees wordt hier op de boerderij versneden, verpakt en verkocht. Daarom kunnen wij ook steeds topkwaliteit garanderen!”

“Al onze producten zijn naturel, zo is ons gemalen gehakt enkel gekruid en zonder bewaarmiddelen. Wanneer u wenst dat deze niet gekruid hoeft te worden, is dit ook mogelijk!”

“Wij slachten slechts een maal per maand, daarom vragen wij u graag tijdig te bestellen, zodat u zeker bent van uw vlees. Wij hebben steeds kleine hoeveelheden vlees in stock (diepgevroren), zodat we onze klanten steeds van dienst kunnen zijn”, aldus Kelly Vergauwen

https://www.vansever-vergauwen.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*