Uitbreiding bij keurslagerij Somers feestelijk gevierd

Op 5 juli vond de feestelijke heropening plaats van de uitgebreide Keurslagerij Somers in Boechout. “We hebben het naastgelegen pand geïntegreerd in onze winkel”, leggen slager Ben Somers (42) en zijn vrouw Agnes (39) uit. Met een hapje en een drankje én een leuke goodiebag vierden we de heropening van onze uitbreiding met onze klanten.

Tien jaar geleden openden Ben Somers en zijn vrouw Agnes De Voegt de Slagerij Somers in de Heuvelstraat 104 in Boechout: “Mijn man leerde de kneepjes van het vak van wijlen Keurslager Van Oystaeyen in dit zelfde pand. Toen we trouwden koos Ben echter niet voor het slagersvak, maar ging hij werken in de tuinbouwzaak van mijn ouders. Dat verander allemaak toen de Van Oystaeyen-slagerij te koop kwam te staan. na rijp beraad belisten wij beiden om voor de slagersstiel te kiezen. En met succes. Na twee jaar was het tijd om het bedrijf te renoveren en nu hebben we de zaak kunnen uitbreiden.

Groot gamma

De laatste jaren konden we niet meer alle producten op een deftige manier uitstallen. Vers vlees, verse vis, bereide gerechten, salades, dagmenu’s, kaas, groenten, fruit, dranken en kruidenierswaren. Daar heb je ruimte voor nodig. Zelfs de keuken en het atelier waren te klein geworden. Maar vandaag is terug plaats. “Ook om het de klanten aangenaam te amken. We bieden hen tijdens het wachten wat kofdie daan, maar dat vraagt plaats en die hebben we nu opnieuw.”

Tijdens de jurering van de wedstrijd de Kristallen Kroon

Chipolata’s en hespenworst

Het slagerskoppel vertelt: ” De waardering van onze klanten doet echt deugd. Dat geeft voldoening. Op professioneel vlak wonnen wij in 2014 de wedstrijd voor de beste chipolata’s in Vlaanderen en in 2018 behaalde slagerij Somers de Kristallen Kroon voor zijn hespenworst. Het spreekt voor zich dat dit moed geeft om verder te gaan.”

Belden: facebook slagerij Somers

Informatie: Slagerij Somers – Heuvelstraat 104 – Boechout

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*