Butcher’s Dining

Luc De Laet en Peggy Van Haver runnen al meer dan 25 jaar een gerenommeerde slagerij in Hove, bij Antwerpen. Achteraan de winkel hebben ze tien jaar geleden een vleesrestaurant geopend.

Butcher’s Dining is sinds jaren het culinaire concept van De Laet & Van Haver en is ondergebracht in de Butcher’s Store Hove. Butcher’s Dining is een paradijs voor vleesliefhebbers waar men naast een ruime selectie entrecotes ook seizoensgebonden gerechten kan degusteren.

Chef: Luc De Laet biedt een selectie van gerijpt rundvlees aan, een van zijn specialiteiten. In de keuken zorgt Sunny Engin voor alles. Hij heeft zijn ervaring opgebouwd in de slagerij en is net gepromoveerd tot chef-kok.

Menu: In de slagerij vleeswaren van topkwaliteit bereid. Proef de zelfgemaakte, zelfgedroogde Secreto 07 beef ham, het is een genot! Het entrecote menu is opmerkelijk, met een dozijn verschillende rassen en uithardingstijden. Ook andere leuke gerechten, zoals filet pur Rossini of varkenswangstoofpot, staan op het menu.

Tip: In plaats van één groot stuk vlees, vraag om een selectie uit het entrecotemenu.

Rekening: A Gemiddeld 27 euro voor één gerecht.

Butcher’s Dining, Kapelstraat 102, 2540 Hove, 03/455.63.71

Beeld: Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*