Slagerij Vanhullebus-Stroo in Zedelgem wordt verdergezet door jong koppel

In Zedelgem vertrekken Geert Vanhullebus (60) en Marleen Stroo (58) uit de slagerij aan de Groenestraat. Ze hebben een carrière van 35 jaar achter de rug en trekken zich nu terug voor een welverdiend pensioen. Een nieuw slagersechtpaar, nl. Branco Desmedt en Lies Carpels, neemt de zaak van hen over. Daar zijn de bewoners gelukkig om!

Geert en Marleen begonnen op 7 januari 1984, op de hoek van de Groenestraat en de Loppemsestraat: “We waren maar een paar dagen getrouwd”, vertellen ze. Geert had al veel ervaring met de slagers van Knokke en Antwerpen. Toevallig kwam het koppel in Zedelgem terecht. Droge worsten waren altijd al hun specialiteit geweest. “Klanten komen uit de hele provincie voor onze delicatesse,” weten Geert en Marleen. “We geven het recept door aan het koppel dat de zaak overneemt.”

Want, en dat is goed nieuws voor Zedelgem, er is een koper gevonden. Branco Desmedt en Lies Carpels uit Koekelars nemen in juli hun intrek in de zaak. Maar op 9 juni was het dus definitief over voor Geert en Marleen Deze laatsten trekken naar Snellegem.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*