Kwaliteitslagerij Dirk & Brigitte sluit definitief

Elke week verdwijnt er een slager in ons land. In Lochristi houden er nog een aantal stand. Maar slagerij Dirk & Brigitte moesten sluiten omwille van Dirks ziekte. Hij vocht een jaar lang tegen zijn hersentumor, maar het mocht niet baten.

De kwaliteitsslager Dirk & Brigitte was sedert 1989 bekend in Hijfte. Al dertig jaar lang bediende het echtpaar hun klanten met plezier. Het was Dirk’s levenswerk totdat hij vorig jaar werd gediagnosticeerd met een kwaadaardige hersentumor. Als gevolg daarvan werden hij en Brigitte gedwongen de zaak onverwacht te sluiten. Enkele dagen geleden, een jaar na de diagnose, stierf Dirk op 61-jarige leeftijd. Als gevolg daarvan wordt de slagerij voorgoed gesloten.

“Op 19 mei moesten we afscheid nemen van Dirk. In zijn naam willen we al onze klanten bedanken voor de afgelopen jaren. Zijn ziekte maakte plotseling een einde aan zijn levenswerk, maar tot op de laatste dag putte hij kracht uit zijn herinneringen. Zijn afwezigheid zal zeer gemist worden.

Foto’s: Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*