MULTIVAC ontvangt Axia Best Managed Companies Award 2020

MULTIVAC is door Deloitte, het Duitse weekblad WirtschaftsWoche, Credit Suisse en de Federation of German Industry (BDI) onderscheiden met de “Axia Best Managed Companies Award 2020” als kwaliteitslabel voor goed geleide bedrijven. Christian Traumann, directeur van MULTIVAC, ontving de prijs gisteren in München.

Middelgrote bedrijven spelen een belangrijke rol in de Duitse economie. De “Axia Best Managed Companies Award” is een erkenning voor uitstekend geleide ondernemingen die in Duitsland zijn gevestigd en tot de categorie van de KMO’s of familiebedrijven behoren. De deelnemende bedrijven konden zich via een meerfasige procedure voor deze prijs kwalificeren. Er zijn vier belangrijke gebieden geëvalueerd: strategie, productiviteit en innovatie, cultuur en betrokkenheid, en financiën en bestuur. De winnaars werden vervolgens geselecteerd door een jury bestaande uit gerenommeerde vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de media.

Bedrijfsmanagement, innovatie, langetermijnstrategie

“Als winnaar toont MULTIVAC een uitstekend bedrijfsmanagement, innovatie, langetermijnstrategie en sterke bestuursstructuren. MUL-TIVAC wordt daarom beschouwd als een benchmark voor het MKB en is ook een icoon geworden voor de Duitse bedrijfslocatie”, aldus Lutz Meyer, partner en directeur van het MKB-programma bij Deloitte.

“We streven er voortdurend naar om onze bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en ons dienstenaanbod aan te passen aan de huidige eisen van de klant en de markt”, aldus Christian Traumann, Managing Director van MULTIVAC. “Wij zijn dan ook blij met deze prijs, omdat deze onze bedrijfsstrategie en de inspanningen van onze medewerkers valideert. »

De heer Traumann wijst erop dat het brede scala aan individuele machines voor kleine bedrijven en de grote industrie (automatische productielijnen), die voortdurend worden aangepast aan de behoeften van de markt en de klanten, een doorslaggevende succesfactor is. Daarnaast is er een breed scala aan toepassingen, van voedselverwerking en verpakking tot oplossingen voor medische en industriële producten.

Sterke bestuursstructuren

Daarnaast ligt het succes van MULTIVAC in het internationale karakter van het bedrijf. Met haar 87 dochterondernemingen over de hele wereld kan MULTIVAC niet alleen een grotere klantnabijheid en kortere levertijden garanderen, maar kan het ook de economische risico’s in sommige regio’s compenseren door de mogelijkheden die andere regio’s bieden. De hoge mate van integratie van onze activiteiten speelt ook een belangrijke rol in het succes van de Groep”, vat de heer Traumann samen.

Foto: Anton Schreitt (Deloitte) overhandigt de prijs aan Christian Traumann (MULTIVAC)

Over Axia Best Managed Companies Het Axia Best Managed Companies (BMC) programma is een wedstrijd die in Duitsland wordt gesponsord door Deloitte, WirtschaftsWoche, Credit Suisse en het BDI, en dient als een keurmerk voor succesvolle KMO’s. De visie: het creëren van een nationaal en mondiaal ecosysteem van goed beheerde kleine en middelgrote ondernemingen. Een van de belangrijkste kenmerken van het BMC is zijn internationale dimensie: het is in de jaren negentig door Deloitte in Canada opgericht en sindsdien met succes in meer dan 20 landen ingevoerd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*