Uber Eats zal in Frankrijk ook boodschappen Carrefour aan huis leveren

De koeriers van Uber Eats gaan in Frankrijk boodschappen bezorgen voor Carrefour. De maaltijdbezorger hoopt de samenwerking ook naar andere landen uit te breiden, zoals België en Italië.

Vanaf maandag kunnen de koeriers van Uber Eats ook boodschappen aan huis leveren. De bezorgdienst heeft daarvoor een samenwerking afgesloten met Carrefour, zo meldt Les Echos. Eerst wordt de dienst in Parijs uitgerold, maar de rest van Frankrijk moet snel volgen.

App van Uber Eats

Gebruikers kunnen in de app van Uber Eats een Carrefour-winkel naar keuze selecteren en daar producten selecteren in de categorieën voeding, hygiëne en schoonmaakartikelen. Zware of omvangrijke artikelen kunnen niet worden besteld. Binnen de 30 minuten ontvangen klanten dan hun boodschappen. Normaal gezien is er een verzendkost van 3,5 euro, maar die zou Uber Eats nu tijdens de coronalockdown op zich nemen.

Ook straks in België

Uber Eats hoopt eenzelfde samenwerking te kunnen opzetten in andere landen waar Carrefour actief is, waaronder België. Het gaat om een langetermijnproject met ambitie tot uitbreiding naar andere gemeenschappelijke geografische gebieden, beklemtonen beide bedrijven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*