Antwerpse slager verkoopt mondmaskers voor 50 euro per stuk

Te midden van de coronavirus-gezondheidscrisis verkocht een Antwerpse slager mondmaskers voor 50 euro per stuk. De politie kwam tussenbeide en nam de doos in beslag die hij in zijn bezit had.

Helaas is dit niet het enige geval in de regio. Een andere winkel verkocht de door het medisch personeel gebruikte mondbeschermers voor 20 tot 60 euro. Deze maskers werden ook bij de dealer weggehaald en aan de spoeddienst van het ziekenhuis van Stuivenberg gegeven, meldt HLN. Alle kranten in zowel het noorden als het zuiden van het land hekelden deze ondernemers, omdat zij in tijden van schaarste op eigen gewin uit waren, in plaats van solidair te zijn met de medische verzorgers in België!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*