Van pasta, rijst, eieren naar verse producten en vleeswaren

Sedert de opgelegde quarantaine van woensdagmiddag 18 maart 2020 in werking trad, zie je veranderingen in het winkelgedrag van de mensen. “We zien dat het minder druk is in onze winkels”, zegt Fabienne Bryskère van Mestdagh. “En mensen grijpen meer naar verse producten en vleeswaren.

“We hebben genoeg producten op voorraad. We hebben genoeg producten op voorraad,” zegt ze. “Soms zijn een of twee schappen leeg, maar dat is alleen maar totdat we ze weer op voorraad hebben.

Als pasta, rijst, eieren… en toiletpapier tot voor kort de populairste voedingsmiddelen waren, dan geven de consumenten van vandaag de dag de voorkeur aan verse producten, groenten, zuivel en vleeswaren.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*