Slagerijen leveren door coronavirus opnieuw aan huis

Het coronavirus leidt tot heel wat creativiteit. Sinds vrijdag 13 maart zijn tal van slagers opnieuw thuis gaan leveren.

In Edegem startte het slagerij Peter Vercammen op woensdag- en vrijdagmiddag met een een ronde thuisleveringen, terwijl Keurslager Van Gijsel elke dag bestellingen uitlevert. “Die extra service begint onmiddellijk. In de aanvang van de crisis krijgen we grote bestellingen binnen. We verpakken ook meer producten onder vacuüm omdat ze zo tot twee weken vers blijven”, legt slager Jan Van Gijsel uit.

FACEBOOKPOST KEURSLAGERIJ VAN GIJSEL· Maart 21 ·  Beste klant, jullie hebben al massaal gebruik gemaakt van onze eigen koerierdienst! Wij blijven met heel veel plezier thuis leveren. Onze chauffeur, uitgerust met handschoenen en mondmasker, brengt jullie bestelling tot aan de deur. Betalen kan uiteraard via bankcontact! Bel of mail één dag op voorhand je bestelling door zodat we organisatorisch alles kunnen inplannen.
034496450 of edegem@keurslager-vangijsel.be
Graag willen we nog even onze medewerkers bedanken om in deze uitzonderlijke omstandigheden elke dag opnieuw paraat te staan!
#samensterk#omdatversonsvakis

E-mail

Ondertussen verzorgt de vader van Jan van Gijsel thuisleveringen. “We ontvangen die per post of telefoon. We willen vooral de ouderen uit Edegem en Wilrijk helpen. Het is duidelijk dat we zoiets nog nooit hebben meegemaakt, zelfs niet tijdens de dioxinecrisis toen we een week lang moesten sluiten. We doen wat we kunnen, zelfs in ons eigen atelier, zoals om de vijf minuten onze handen wassen, niemand nog de hand schudden, enz.

Volgens Jan zijn er op dit moment geen rapportageproblemen met de levering van producten. “Onze leveranciers blijven leveren. Zo komen we niet zonder ingrediënten of vlees te zitten om kunnen we onze klanten gerust te stellen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*