WMC Mexico verwelkomt het Wereldvleescongres 2020

Georganiseerd door het Internationaal Vlees Secretariaat (IMS), vindt op 11-12 juni 2020 het 23e Wereldvleescongres plaats in Cancun, Mexico.

De toonaangevende figuren uit de internationale vleesindustrie zijn aanwezig op dit evenement, dat ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden biedt. Het evenement wordt om de twee jaar gehouden met een opkomst van bijna 1.500 deelnemers. Net als in de voorgaande jaren zullen de internationale leiders en vertegenwoordigers van de vleesindustrie onderwerpen bespreken die verband houden met innovatieve productietechnieken, diergezondheid, voedselveiligheid, consumptietrends die van invloed zijn op de internationale vlees- en veeteeltsector en die van fundamenteel belang zijn voor de industrie.

Uitdagingen

Onderwerpen die op het evenement van dit jaar zullen worden besproken zijn onder andere uitdagingen en kansen voor de handel in vlees in de 21e eeuw. Producenten en handelaars worden geconfronteerd met ongekende uitdagingen bij het voldoen aan de toenemende wereldwijde vraag naar vlees, voornamelijk in opkomende markten en ontwikkelingslanden, terwijl ze de koolstofvoetafdruk moeten verminderen, moeten omgaan met protectionistische en regelgevende druk en moeten reageren op de risico’s van antimicrobiële resistentie en dierziekten. Maar deze ontwikkelingen bieden ook investerings- en handelsmogelijkheden voor de actoren die de uitdagingen kunnen aangaan.

Alternatieve proteïnen

Naast deze onderwerpen zullen de deelnemers diepgaande inzichten kunnen krijgen in onderwerpen als alternatieve eiwitten, de aanpak van de klimaatverandering, het milieu en de doelstellingen van de VN inzake duurzame ontwikkeling, vleeswarenzakenvrouwen, voeding en de consument, en het creëren van kwaliteit en duurzaamheid door middel van innovatie.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*