Jong koppel opent slagerij in Adegem

In het hart van Adegem ging de slagerij Carne zaterdag 8 februari 2020 open. Voor de jonge slager Arne Haverbeke (24) en zijn vriendin Haynee Van Hoornweder (23) komt een droom uit. “

Na bijna dertig jaar zijn de slagers Johan & Annick onlangs gestopt. Het bedrijf werd overgenomen door Arne Haverbeke en Haynee Van Hoornweder. De naam Carne is een Latijnse naam voor vlees en verwijst ook naar de naam Arnes. De voormalige medewerkers, Evelien en Ineke, blijven aan boord.

In 2014 is Arne afgestudeerd als slager-charcutier bij Syntra West. Na enkele jaren ervaring bij onder andere slagerij Moenske in Bentille, begon wilde hij een eigen bedrijf te beginnen.

“Toen deze slagerij te koop kwam, zijn we erop gesprongen,” zegt Arne. “We geloven er nog echt in. Wij willen veel bereidingen en charcuterie zelf maken. zelfgemaakte worsten, hespenworsten, spek met mosterd, Strasssbourg, droge worstjes, verschillende soorten kippenwit, patés, enz. Ook natuurlijk maaltijdbereidingen, soepen, enz.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*