Wat doe je zonder elektriciteit in een slagerij?

Slager Kris uit Erpe -Mere kreeg midden december te maken met een stroompanne. En dit niet voor het eerst. “Deze zomer hadden we een erg omvangrijke storing met veel schade, maar de tegemoetkoming van Fluvius is gewoon belachtelijk.”, aldus Kris.

De slager is misnoegd:. “Fluvius heeft een monopolie. Het bedrijf staat daardoor sterk en jij als ondernemer bent zwak. Hun service mag allesbehalve zijn, wat doe je ertegen? In december hadden we voor de zevende keer op rij een panne. Maar de omvangrijkste storing gebeurde echter deze zomer: we hadden een hele nacht geen elektriciteit. De hele nacht liepen we op, onze planning was verstoord, we verloren goederen. En de vergoeding die we daarvoor kregen bedroeg 60 euro. Wat moet je daar mee?”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*