Vanreusel (Beltaste) neemt Oma Bobs over

Familiebedrijf Beltaste, ontstaan in 1953, is met het merk Vanreusel één van de belangrijkste spelers op het vlak van (frituur)snacks in België en Nederland. Dankzij de overname van Oma Bobs, kan Beltaste zijn positie op de Benelux-markt versterken.

Oma Bobs is een producent van ambachtelijke croquetten en bitterballen, opgericht door Jurgen en Saskia Ottenhoff. Hun verhaal is begonnen als restauranthouders, waar ze hun eigen croquetten serveerden. Later leverden ze hun producten ook aan andere restaurants in Amsterdam en omstreken. Het succes breidde zich uit en vanaf 2011 verzorgen ze hun productie vanuit een eigen fabriek in Aalsmeer. Het familiale en ambachtelijke karakter van de producten is al die tijd bewaard gebleven.

Hoogkwalitatief

Voor Beltaste is dit een belangrijke volgende stap in haar groeistrategie en ambitie om zich ook in Nederland verder te ontwikkelen. Het bedrijf wil Oma Bobs laten uitgroeien tot de grootste ambachtelijke fabrikant van croquetten in Nederland, zonder in te boeten op de kwaliteit waarvoor Oma Bobs al vanaf het begin bekend is. Bedoeling is om deze kwaliteitsproducten in de loop van het eerste halfjaar ook te lanceren op de Belgische markt, dit zowel in frituren en snackbars als in brasserieën en eetcafés.

Eigenheid behouden

Paul-Emmanuel Vanreusel, algemeen directeur van Beltaste, is verheugd over de overeenkomst: “we zijn bijzonder blij Oma Bobs over te nemen en trots dat Jurgen en Saskia ons het vertrouwen hebben geschonken om hun succesverhaal verder te zetten. Oma Bobs beschikt over een unieke expertise, waardoor hun producten bij de beste van de markt behoren. Onze intentie is om het bedrijf een zelfstandige koers te laten varen, om hun eigenheid en ambachtelijk karakter te behouden.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*