Nederlands-Belgische Gullimex breidt uit naar Duitsland

Gullimex, kennispartner en leverancier van meetinstrumenten en registratiesystemen neemt een deel van de cliënten van het Duitse Medogen Diagnostika over. De overname betekent een vervolgstap in de internationalisering van het Twentse Gullimex dat ook een vestiging in België heeft. Jeroen Roeleven, directeur: “Duitsland is voor ons een interessant nieuw afzetgebied. Niet alleen qua omvang, maar ook omdat wij Duitse organisaties goed kunnen ondersteunen bij het voldoen aan alle regelgeving.”

Gullimex adviseert al sinds 1981 ondernemers over meetinstrumenten en registratiesystemen voor o.a. ATP en temperatuur die bijdragen aan procesbeheersing, (voedsel)veiligheid en kwaliteitsverbetering. Het eigen service center verzorgt daarnaast gecertificeerde kalibratie en reparatie. Die dienstverlening concentreerde zich tot dusver op de Nederlandse en Belgische markt in de sectoren Food Industry, Food, Health & Pharma en Transport. Jeroen Roeleven: “Toen Medogen Diagnostika aangaf haar dienstverlening voor het merk Hygiena (ATP) af te willen stoten, werden we getipt door Hygiena zelf. In Nederland en België zijn wij ook al distributeur van Hygiena. Met de overname breiden we dus vooral ons werkgebied uit.”

www.gullimex.de

Op 1 december ging de nieuwe Duitse webshop online. Die lancering betekent voor de Duitse klanten een enorme toename in flexibiliteit. Roeleven: “Elke bestelling die voor 14.00 uur gedaan wordt op www.gullimex.de, gaat dezelfde dag nog de deur uit, mits voorradig. Klanten kunnen zelf inloggen en bestellen, de voorraad inzien en hun bestelling op elk moment van de dag volgen.” Roeleven benadrukt dat de uitbreiding naar Duitsland niet alleen een positieve verandering betekent voor de Duitse klanten. “Het is ook interessant voor Nederlandse partijen met een Duitse vestiging. Want naast de producten van Hygiena leveren we vanaf nu ook onze andere vaste merken, zoals Ebro, TempWeb, Trivision en Bellingham&Stanley in Duitsland.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*