Slagerij in overdekte markt ‘De Met’ in Aarschot

Naast de wekelijkse markt op donderdag heeft de stad Aarschot er binnenkort een overdekte markt bij. Over een dikke week opent ‘De Met’ in Aarschot in de Theo De Beckerstraat. Dat is een overdekte markt met 6 culinaire zaken. Dan komt er onder meer een beenhouwerij, een champagne -en tapasbar, een traiteur en twee saladebars. Er is ook plaats voor een café met een kleine brouwerij van streekbier Den Druppel. 

Ondernemer Bert Van der Auwera vertelt. “Het gaat om meerdere zelfstandigen onder één dak, die allemaal hun producten van hoge kwaliteit aanbieden. Zo zal bijvoorbeeld een lokale microbrouwerij – Den Druppel – aanwezig zijn met een café.. “Maar het zijn niet alleen lokale producten die we aanbieden”, legt Van der Auwera uit. “Er komt ook ruimte voor een Marokkaanse specialiteitenleverancier (Haute Tajine) en een traditionele kaaswinkel.

“We willen producten die je nergens anders vindt. Kandidaten moeten bereid zijn om aan het project deel te nemen. Het is niet de bedoeling dat het een hoog fluctuatiepercentage heeft. Wij zijn voorstander van continuïteit. Er zullen zeker geen problemen zijn die slechts enkele maanden zullen duren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*