De lekkerste waterzooi van het land vind je bij Danny en Inge in Merelbeke

Gisteren dinsdag 22/10 in de namiddag werd in Kruishoutem in Hof Van Cleve de Kristallen Kroon van de Keurslagers uitgereikt voor de lekkerste Waterzooi van het land. Na een eerdere voorselectie konden de drie laureaten vanmiddag hun gerecht aan de professionele jury voorzetten.

In die jury die was samengesteld onder leiding van Peter Goossens, zaten zowel topchefs, foodies, consumenten, pers  en vakmensen uit de voeding : Michaël Vrijmoed, de legendarische Guy Van Cauteren, Patrick “Naudts” Mayens, Philippe Van Moffaert van Olivier in Knokke, Paul Van Himst, Johan Mergaert, Rita Schepkens, directrice van Verstegen kruiden, Jo Bijnens…

De uitslag :

1             Danny en Inge uit Merelbeke             

2       Ortwin en Patricia uit Veurne                             

3             Keurslager Celens uit Westmalle     

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*